HeartFavourites

Inspirerende websites

Verkering met Jezelf: hoe zou de wereld eruit zien als we allemaal verkering met onszelf zouden hebben? Heel anders. Op scholen en universiteiten is veel aandacht voor ons hoofd, maar weinig voor ons lichaam. Zou het niet mooi zijn als er wat meer aandacht komt voor de allerbelangrijkste relatie die er is, namelijk die met onszelf?

Unimed Living: een site waar ik dagelijks naartoe ga voor inspiratie en verdieping, prachtige artikelen over alles wat met het leven te maken heeft. Deze site laat zien dat er een andere manier van leven is.

Mariette Reineke: mijn eigen praktijk in lichaamswerk & begeleiding. Ik geef ondersteunende en helende lichaamsgerichte behandelingen, die diepe ontspanning geven en je laten voelen wat het betekent om in je lichaam te zijn en bij jezelf.

Live, love, nourish: een smakelijke website met heerlijke recepten, allemaal gluten, lactose en suikervrij. Eat light, to stay light!

The Lighthouse: heerlijke bed & breakfast in Engeland (Frome) waar je kan overnachten, healingsessies kan krijgen en de curussen van Universal Medicine kan volgen over het leven, hoe we leven, gezondheid, relaties en de belangrijkste relatie: die met onszelf. De plek waar ik meerdere keren per jaar naartoe ga.

Women in Livingess: eerlijke, mooie en inspirerende website met blogs over vrouw zijn, wat het betekent om vrouw te zijn en alle onderwerpen die met vrouw zijn te maken hebben. Aanrader!