Schrijver

Schrijven is een manier voor mij om dat te belichten wat (nog) onderbelicht is. Of dit nu iets in mijzelf is, in relatie tot een ander of in relatie tot de wereld. Het is allemaal één, want we zijn altijd met alles en iedereen in relatie. Ik geef graag woorden aan wat ik voel, zie, ervaar, denk, lees en waarneem. Ik laat een ander geluid horen,  kaart dingen aan die voor mij niet logisch en/of waar zijn en breng mijn verwondering over het leven en mijn liefde voor mensen graag over op (digitaal) papier. Ik doe dit op een lichte, speelse, persoonlijke en eerlijke manier. En met humor.

Naast mijn wekelijkse blogs schrijf ik ook artikelen voor magazines en online platforms waarbij mijn focus ligt bij vrouwen. Wat betekent het om vrouw te zijn in deze huidige maatschappij en wat betekent het om een relatie met jezelf te hebben zijn onderwerpen die dicht bij mij liggen. Ik ben een natuurtalent in het interviewen van mensen, door mijn openheid en grote interesse in en liefde voor mensen. Zij voelen zich zich bij mij op hun gemak en vertrouwen mij. Momenteel schrijf ik mijn eerste kinderboek, wat tevens ook en boek voor volwassenen is. Het is het eerste boek in een reeks van boeken, die ik zowel in het Nederlands als Engels worden uitgegeven. Dit is tevens de geboorte van mijn eigen uitgeverij ‘Connected Publishing’. Als het goed is, lig het eerste boek onder de kerstboom.

Ik ben beschikbaar als freelance tekstschrijver/columniste en interviewer, leuk als je contact met me opneemt. Ik schrijf zowel in het Nederlands als in het Engels.