Aanbod

Workshops

Inspirerend schrijven (max 10 personen)

Schrijven, we vinden het vaak maar wat lastig. We gaan in ons hoofd zitten, denken heel hard na over wat we willen schrijven, maken het complex en vertellen onszelf dat we het niet kunnen. Niets is minder waar. Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je voor zowel online als offline jouw boodschap op een inspirerende, toegankelijke en simpele manier kunt overbrengen aan de lezer, waarbij jouw unieke expressie naar voren komt.

Sociale media: hoe vertel ik mijn verhaal? (max 10 personen)

We willen allemaal zichtbaar zijn op sociale media en ons onderscheiden van anderen. Hoe maak je duidelijk wie je bent en waar je voor staat en vertel je jouw verhaal op een authentieke manier, waarbij je de verbinding aangaat met je volgers en potentiële klanten? Schrijven voor sociale media vraagt om een aanwezigheid in het moment, een kwaliteit van zijn en een verbinding met jezelf. Tijdens deze interactieve workshop leer je te schrijven vanuit die verbinding en krijg je tips hoe je op een persoonlijke manier jouw verhaal (of dat van je onderneming) vertelt.

Coaching

Hoe kan ik mezelf (en mijn eigen bedrijf) laten zien en op een persoonlijke manier vertellen wie ik ben, wat ik breng en wat ik doe? Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld. Jezelf laten zien op je website, op sociale media, in een vlog, in een nieuwsbrief en/of via een blog, is voor velen van ons best spannend. Het kan wat naakt en kwetsbaar aanvoelen. En wat zal iedereen er wel niet van vinden? Tijdens online coaching sessies ondersteun ik je aan de ene kant om die verbinding met jezelf te verdiepen en wat je intentie is met wat je schrijft/deelt, en aan de andere kant ga je aan de slag met schrijven en geef ik feedback, tips en advies.

Coaching traject JE HART IN EXPRESSIE

Het coaching traject JE HART IN EXPRESSIE bestaat uit een aantal online schrijf/expressie coaching sessies en uit een aantal lichaamsgerichte sessies om de relatie met jezelf te verdiepen. Hoe meer jij verdiept met jezelf en meer in je lichaam bent, des te minder je communiceert vanuit je hoofd en meer vanuit je hart, en deelt wat je leeft. En dat is voelbaar voor volgers en potentiële klanten. Zie hier voor meer informatie over mijn praktijk voor relatie met jezelf coaching en lichaamsgerichte sessies. Wil je meer informatie over dit traject? Neem dan contact met me op.