Bagels & Beans & Mariette

Het is niet te geloven maar toch echt waar, ik heb werk gevonden. Ik ga me verdiepen in het maken van overheerlijke koffie en de meest verrukkelijke bagels. In de Bagels & Beans bij mij om de hoek (wat een feest, je werk op 1 minuut loopafstand van je huis) heb ik een plekje weten te bemachtigen. Ik ben nu al dol op mijn bazin en dat is altijd het belangrijkste voor mij, hoe voelt het contact met mijn toekomstige collega’s. De koffiestek is net een week open en ze kunnen het nu al bijna niet aan, dus dat beloofd wat. Het uurloon is nog lager dan die van Box Office Clerk bij Cirque du Soleil maar ja, wie weet kan ik straks Barista op mijn cv zetten. Hier moet je trouwens officieel een opleiding voor doen van zo’n 4 tot 5 dagen. Ik heb aangegeven dat ik meer van de broodjes ben, dit door mijn geweldige tostie ervaring. Dus wie er binnenkort zin heeft in een uitje naar IJburg, kom gezellig langs bij de leukste stek van IJburg. Dan krijg je van mij een koffie en een bagel, gemaakt met heel veel liefde en aandacht….Er is ruimte voor een nieuwe taart dus ik heb uiteraard al aangegeven dat ik heerlijke appeltaarten bak. Wie weet komt dat wilde plan van mij, soep en taarten op IJburg, toch nog van de grond. Soep wordt een uitdaging, want Bagels & Beans verkoopt geen soep maar ik ga niet fulltime werken dus wie weet kan ik met een soepkar de straat op. Weet er iemand nog een SRV wagen te koop?

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares