Blij met een kilo haren

Zelden iemand zo blij gezien om mij weer te zien…Nee, blij dekt niet eens de lading, het komt meer in de richting van hysterisch, verrukt en uitzinnig (en dat allemaal tegelijk). Ik was vanmorgen bij het baasje van Lucy op bezoek voor een fantastische massage en bij binnenkomst hoorde ik al geblaf en getrappel achter de deur. Bij het opengaan van de deur stortte Lucy zich in mijn armen om vervolgens compleet uit haar dak te gaan. Na een begroeting van zo’n vijf minuten waarbij ik (en het baasje) meerdere malen moest aangeven dat het nu echt genoeg was, was er een bezem nodig voor alle haren. Zo lief…..Ik heb meteen gezegd dat ze nog een keer mag komen logeren. Lucy is trouwens niet de enige die vandaag flink wat haren heeft verloren. Ook James heeft een tas met (wilde) haren achtergelaten bij de kapper. Er zit weer een echte dandy (met gewassen haren) naast me op de bank.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares