De mensen hier

James en ik hebben zoveel lol met de lokale mensen hier. Of het nou in een winkel, een restaurant, op straat of in onze hotels is, ze zijn allemaal zo ongelofelijk lief, grappig en in voor een dolletje. Vandaag is ook weer zo’n dag, waarbij we zoveel leuke mensen hebben ontmoet. Het zijn korte contactmomenten, maar heel dierbaar en met veel licht en speelsheid. Zo kan het zomaar gebeuren dat ik vandaag ergens op een stoel zit en er een vrouwtje op me afkomt. Ze vraagt of ik een manicure, pedicure of mijn werkbrauwen wil laten doen. Het laatste spreekt mij wel aan, die wenkbrauwen van mij beginnen op een jungle te lijken. Van het een komt het ander. Ietswat later zit ik midden op de markt op een stoel met een broekspijp omhoog waarbij het nichtje van dat vrouwtje mij wil laten zien hoe ze met een touwtje mijn benen kan scheren. Ik bedoel maar, het kan allemaal….

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares