Een gesprekje op Stonehenge

“Wil je nog zo’n headphone met informatie, schat? Nee, dat leidt me alleen maar van de stenen af. Jeetje, wat een boel toeristen zeg. Tja, die Engelsen interesseert dit geen hol. Kan je een foto van me maken? Ja, als er plek is. Voel je al iets spiritueels? Vanaf deze kant is het gewoon een zooitje stenen bij elkaar. Ik heb last van mijn rug, dat komt door die stenen. Sjezus hé, ga jij er even voor liggen! Voel je een aantrekkingskracht, schat? Ja, naar jou toe lieverd. En dit dan? Dit is toch een gewone steen? Ik heb écht last van mijn rug, of zou dat door mijn schoenen komen? Dit ligt hier toch vanaf de ijstijd. Nee joh, vanaf Jezus. Goeie ketting heeft die man aan, zeg. Sjeetje, liet jij die boer? Ik ga er gewoon nóg eentje maken. Is kijken of mijn telefoon het hier doet. En, ben je al gebeld door buitenaardse wezens? Doen we nog een rondje rondom, en dan nu zonder foto’s maken? Is goed, een rondje van het huis. Ik moet best veel gapen opeens. Mmmm, is dat de gaaphenge? Ik voel een koffiemoment opkomen. Nee, als we een derde rondje erom heen lopen, dan vallen die stenen om. Die op rechts lijkt net op een piemel. Wat een prachtige omgeving. Zo, ik voel me weer herboren, jij? Nou, dat was echt top, héh! Het winkeltje geloof ik wel. Weet je het zeker, wil je geen steentje kopen? Wat zijn dit nou weer voor stenen? Ach, die hadden ze over en ze wisten niet waar die naar toe moesten. Zo, dat kunnen we ook weer afvinken van ons lijstje. Waar komen al die toeristen vandaan?”

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares