Een verhelderend gesprek

Vanmorgen had ik een afspraak voor een gesprek bij Sybe Dijkstra. Hij heeft een astrologische achtergrond en is een geweldige gesprekspartner als je inzicht wil hebben op een bepaald onderwerp in je leven. Zin in leven en werk, dat is zijn specialiteit. Nu ontbreekt het bij mij niet aan zin, maar ik had wel behoefte aan perspectief. Op werkgebied. Mijn gegevens waren al bekend bij Sybe want ik was zes jaar geleden ook bij hem geweest voor een astrologisch consult. Astrologie heeft niets te maken met horoscopen, dit even voor de duidelijkheid. Als ik een jaarhoroscoop in een tijdschrift lees over mijn sterrenbeeld leeuw, dan heb ik het gevoel over iemand anders te lezen. Wat Sybe doet, is kijken naar jouw persoonlijke leven, en dit gaat veel verder dan alleen het sterrenbeeld. Wat heb je hier te doen, wat heb jij te geven, processen waar je doorheen gaat, je missie op zielsniveau. Wat zou je graag willen doen maar wat houd je tegen, en niet alleen wat je graag zou willen doen, maar wat is de bedoeling dat je hier komt doen. Dit is een andere manier van in het leven staan en vraagt om enorme overgave. Hij stelt leuke vragen als ‘wat wil jij naar buiten laten komen en waar richt je je op’ en maakt dingen helder en inzichtelijk. Ik heb met hem naar het nu gekeken, wat speelt er nu en op korte termijn. Sybe heeft geen glazen bol en doet geen voorspellingen, hij zet jou aan het denken én voelen en benoemt wat je deep down wellicht al weet. Heb je ook zin in een verhelderend gesprek? http://sybedijkstra.com

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares