Eersel dag 1

Het is bijna etenstijd voor de drie musketiers en ze liggen alledrie binnen een straal van een halve meter bij mij in de buurt. James is zwemmen dus daar valt weinig te halen. De hoop is op mij gevestigd. We hebben net het vaste rondje in het bos gelopen en wat zal ik zeggen, we hebben helemaal onze vakantiedraai gevonden. Ik geloof dat ik nu écht klaar ben voor het buitenleven. Het huis waar we zitten, is  echt zo’n huis in de categorie ‘zeer volwassen’ en dit bevalt me uitstekend. Ik heb de eigenaardige tik om als ik ergens anders ben, eerst eens de ijskast een grondige check te geven (en even wat op te ruimen). Zo ook nadat we de familie hadden uitgezwaaid vanmorgen. Even de VT Wonen keuken aan kant en de ijskast wat ontdaan van overtijdse potjes en etenswaren. Dit is een overblijfsel uit mijn jeugd. Mijn ouders hun ijskast is een broedplaats voor produkten uit een ver verleden. Een gevalletje “eten en drinken op eigen risico”. Verder hebben we de Lidl leeggekocht (en dat kan al voor weinig, das zo leuk) en ben ik naar Milou de kapster geweest in Westerhoven, een gehucht hier vlak in de buurt. Dit op aanraden van onze vriendin M. Ik dacht, ik ga naar Eersel, dan moeten mijn haren wel goed zitten. Met krul en al ben ik weer helemaal toonbaar en Eersel proof. Dit is nu al een hele fijne vakantie….Honden en poes hebben inmiddels te eten gehad, James en ik zijn aan de chips, iedereen heppiedepeppie. Oh ja, dat is trouwens wel heel vervelend, ze hebben hier een sauna….

Boef, Cocu, Mini & ik
door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares