Eersel dag 7

We zouden eigenlijk tot morgen blijven maar we zitten in een dusdanige stand van rust dat we besloten hebben om iets langer te blijven…Of zoals James het verwoordt: ik voel zoveel rust, nog een tandje erbij en ik lig onder de grond. Dat is uiteraard niet helemaal de bedoeling dus we gaan dinsdag weer terug. Ik geloof dat het dan echt lekker weer gaat worden dus dat is een prima timing. James en ik zijn heel goed in niets doen, daar hebben we elkaar leuk op uitgekozen. En op onze joggingbroeken. We zijn vandaag zelfs met de auto naar het dorp gereden. Echt het toppunt van luiheid. Eten klaarmaken, wasje doen en honden uitlaten, ik vermaak me kostelijk. Ik kijk erg op tegen het afscheid van de honden. Ik heb vandaag gevraagd of ik Cocu mee naar huis mag nemen maar dit mag niet van zijn baasje. Niet echt verrassend. Wel jammer uiteraard. Maar toch. Het is niet anders. Daar kom ik ook wel weer overheen. Hoop ik. Vast. Ooit. Ach jawel, toch? Gelukkig heb ik James nog…

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares