Eersel dag 9

Het leven hier in de buitenlucht doet me goed. Dat niet alleen, het raakt ook een verlangen aan…Een verlangen om lekker buiten de stad te gaan wonen. Het leven hier in Eersel heeft wel wat, alhoewel ik niet echt veel met Brabant heb. Iets meer Randstad zou ik niet erg vinden. Vandaag zijn James en ik een stukje gaan rijden. Het was een wat slome zondag en om toch nog iets te ondernemen, zijn we maar wat gaan toeren. We hadden wederom geen puf om te fietsen en een scooter hebben ze hier niet, dus dat werd de auto. Naast Eersel liggen er hier een aantal leuke dorpies waar het wellicht best leuk wonen is. Zeker op een regenachtige zondag gebeurt er hier zeer weinig tot niets. Ik begon spontaan te gapen. Het is best leuk om zo vrijblijvend wat rond te gluren en te kijken waar de ’te koop’ borden staan. Helaas staan die hier alleen bij de ultiem lelijke huizen. Toch ook maar even op Funda zitten kijken, waarom ook niet. Dromen mag, daar begint het vaak mee. Je weet immers maar nooit hoe het leven loopt en dus ook niet naar welke woonplek het leidt. Boven Amsterdam liggen een paar schattige dorpies en daar staan ook een paar hele leuke huizen (die wij niet kunnen betalen). In Holysloot ligt echter een heel aantrekkelijke boerderij waar nog het een en ander aan verbouwd moet worden. Best mieters….Misschien toch maar een keer gaan kijken, gewoon voor de lol. Ik zie het al voor me, ik met mijn kaplaarzen en joggingbroek aan, de hond ligt lekker in de tuin en we eten uit eigen moestuin. James roept dat ik de moestuin hier in Eersel geen enkele keer bezocht heb. Een hond vindt hij leuk, alleen vraagt hij zich af wie die gaat uitlaten (hij denkt hij, als ik het na een week niet meer leuk vind). Mmm, er blijft niet veel van mijn droomplaatje over. Mijn joggingbroek vindt hij gelukkig wél leuk. Wat zeg ik, die heeft grote indruk op hem gemaakt toen we elkaar net leerden kennen…..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares