Eerste terrasje van het jaar

Vandaag hebben James en ik een terrasje gepakt, het éérste terrasje van dit jaar in Amsterdam. Heerlijk met mijn kop in de zon en gelukkig wel mijn slaapzakjas aan, want echt warm was het vandaag niet. Maar het heeft toch wat, zo’n terras. Dat belooft veel lente en zomer in het vooruitzicht. We moesten zelf onze stoelen en tafeltje neerzetten, want het terras was nog niet officieel open. Naast ons zat nog een ander stel en verder was het terras leeg. Vandaag was het nog warme chocomelk, straks heerlijk een wijntje en bitterballen. Die eet ik nooit, alleen bij het Sluijsje op het terras. Of zo’n schaal met vlammetjes en kaasbrokken. Ook van die dingen die ik thuis niet eet, maar wel op het terras. Over eten gesproken, wat ik eerst ook nooit thuis deed (of beter gezegd, uberhaupt nooit deed), maar nu heel regelmatig, is de plaat van aad (grillplaat). Groot succes! Die wordt nu door James op tafel gezet. Dubbelfeest dus vandaag, én terras én lekker vleesjes op de plaat. We hebben mini hamburgers en ik heb ananas gehaald, dat wordt dus hamburgers hawaï stijl. Met kaas.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares