En en in plaats van of of

Als je kind niet lekker is, of het nu buikpijn, diaree, uitslag, of eczeem is, of als je kind niet wil eten, vaak ziek is en al veel antibiotica heeft gehad, als je kind ergens last van heeft, en het niet helemaal duidelijk is waar het vandaan komt, gaan we naar de huisarts en in meer ernstige gevallen naar het ziekenhuis. Dit brengt voor een ouder ontzettend veel zorgen met zich mee, dat zie ik om mij heen. En wat ik ook mij heen zie, is dat steeds meer ouders niet alleen naar de huisarts gaan, of in de meer ernstige gevallen naar het ziekenhuis, maar óók steeds meer buiten de bekende paden wandelen. Bijvoorbeeld naar een orthomoleculair geneeskundig therapeut. Hierbij speelt o.a. voeding een belangrijk onderdeel. Wat mag het kind wel eten en wat niet? Zo kan het zijn dat gluten en suiker (tijdelijk) uit het dieet worden geschrapt. Ook worden vaak sporen van vaccinaties gevonden of resten van antibiotica. Als ik dan hoor dat een 6 jarig zoontje van een vriendin helemaal opgewekt weer naar buiten loopt, en dit na één bezoek, dan word ik daar blij van. Ik ben zelf ook naar verschillende alternatieve artsten geweest en heb hier heel veel baat bij gehad. Ik ben ongelofelijk blij dat zij er zijn. Én ik ben blij dat ik een fijne huisarts heb en het OLVG ziekenhuis om de hoek. Waarom niet ‘en’ ‘en’ in plaats van ‘of’ ‘of’? De reguliere zorg en de alternatieve zorg mogen wat mij betreft veel meer hand in hand door het leven wandelen en elkaar tot steun zijn.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares