Engeland, daar kom ik weer

Ik vertek zometeen alweer naar Engeland. Wat een feestmaand heb ik, en het leuke is, ik heb het zelf geclaimd. Ik blijf het een uitdaging vinden hoor, dat claimen. Daar ben ik echt een student in. Ergens voor gaan staan, dat doen wat je wil doen, wat goed voelt en je niets aantrekken van de reacties van anderen. Met name in dat laatste ben ik een student…..Volgens mij is het zo, dat hoe meer je gaat staan voor wie je echt bent en van daaruit keuzes gaat maken, je ook meer tegenwind kan verwachten. Het leuke van student zijn is, is dat je jezelf de ruimte geeft om te leren. Dat alles er mag zijn en dat er geen perfectionisme is. En ook als ondervind je wat tegenwind, dan mag je ook ervaren dat juist in die tegenwind een mooie ervaring schuilt.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares