Het rijk alleen

James gaat morgen vijf dagen op pad met een goeie vriend. Beetje business en zeker ook beetje pleasure in zo’n woestijnland. Het is voor het eerst dat ik het rijk alleen heb, want meestal gaan we óf samen op reis óf ik ben alleen de hort op. Ga je me missen, schat? Mmmmm, een beetje. Ik vind het wel lekker eigenlijk én ik heb ook weer zin om je te zien vrijdag (pfff daar kwam ik maar net goed vanaf…..). Gisteren heeft James al ongevraagd viber op mijn telefoon gezet, zodat we gratis kunnen bellen. We hebben al geproefdraaid en het werkt. Het zal de komende week lekker stil zijn in huis, want ik hou enorm van stilte en James ietsje minder. Maar eerlijk is eerlijk, ik vermoed dat ik na vier nachten alleen sta te trappelen om James weer te zien…(nadat ik flink de bloemen heb binnengezet).

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares