In de make-up

“Hooi, ik ben Debbie, welkom bij de workshop van Superlooks”. Mijn zus en ik waren vanmiddag op uitje, op aanraden van een goeie vriendin van ons die spontaan een enorm talent voor make-up heeft ontwikkeld. Ze had ons al een keer opgemaakt en dit smaakte naar meer. Via vakantieveilingen (wat een ellende, die site….) had ik twee kaarten gekocht en vanmiddag was het dan zo ver, op naar Diemen voor een make-up klasje. Met acht vrouwen zaten we in een totaal witte ruimte met alleen maar spiegels en van die fijne tl-buis verlichting erom heen. Dan heb je acuut foundation nodig…..Overal ligt en staat make-up, en bij elke spiegel lagen de basis spullen voor ons klaar. Voor de pauze hebben we geleerd hoe we onze huid en basis make-up doen, na de pauze gingen we los met kleur en lipgloss. “Pak nu je oogschaduwtje, daarna je penceeltje, en dan gaan we daarna blenden”. Mijn zus en ik hadden al snel de slappe lach, én we kwamen er ook achter dat we weinig ervaring hebben. Blenden? Ik ben meer van het type ‘ik doe maar wat’. Terwijl Debbie achter elk woord een ’tje’ plakte, waren mijn zus en ik met ons lipglosje in de weer. Na afloop stonden wij uiteraard als eerste bij de kassa want ja, je kan wel zo’n workshop doen maar als je thuis de spullen niet hebt, is het lastig tutten……Voor een fortuintje heb ik nu aan spullen gekocht en of ik er ook nog een toilettasje bij kon krijgen….? Ik heb nu een echte superlooks make-up toilettas die behoorlijk vol zit. Maar dat niet alleen, mijn zus en ik zien er ge-wel-dig uit. Ik had er nooit zoveel mee, maar ik moet zeggen, het is wel heel leuk om jezelf op te maken. Helemaal als je make-up gebruikt om je eigen beauty te bevestigen. Eens kijken of James het verschil ziet…..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares