Inpakken en wegwezen

Mijn zus (met de kids) gaat verhuizen donderdag en vandaag ben ik gaan helpen met inpakken. Mijn nichtje bleek herpes te hebben dus nu ben ik extra blij met onze enorme Mien Dobbelsteen actie van gisteren. Luizen en herpes, een lekkere combi.  Ik ben trouwens luizen en neten proof, alleen de haarschilfers zijn goed vertegenwoordigd. Ik heb voor de zekerheid maar wat teatree olie op mijn hoofd gespoten waardoor ik de rest van de dag enorm stonk. Enniewee, ik kwam daar om dozen in te pakken. Ik heb de kamers van mijn nichtje en neefje ingepakt. Het was de bedoeling dat ze hun eigen kamers zouden inpakken maar dit was uiteraard niet gebeurt. In de ene kamer staan nu dozen vol met poppen, barbies, kleertjes, sieraden, knuffels, haarfrutsels, veel roze en een enorme ingelijste poster van een schattig konijn. In de andere kamer staan nu dozen vol met draken, geweren, robots, treinen, auto’s, walkie talkies én een levensgrote ingelijste poster van Michael Jackson die licht geeft. Het verschil mag er zijn. Best veel en heftig, zo’n verhuizing. Daarbij is het ook confronterend om te zien hoeveel spullen we hebben. Althans, hoeveel spullen mijn zus heeft. Ik vind namelijk zelf dat ik niet zoveel spullen heb. Maar ja, dat vindt waarschijnlijk iedereen van zichzelf….

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares