Inspiratie op het strand

Ik zit nu bij het Sea Star resort aan het strand en heb mijn laptop meegenomen. Na een heerlijke dag op ons inmiddels favoriete strand gaan we nu een hapje eten. Terwijl ik hier zit te niksen, gaat het leven in Nederland uiteraard gewoon door en zo ook de Cirkel van Inspiratie. Na onze zeer succesvolle laatste InspiratieAvond van eind oktober gaan vriendin E. en ik weer vol inspiratie het nieuwe jaar tegemoet. We hebben weer een aantal bijzondere avonden voor vrouwen gepland staan en ik ben nu dus even ‘aan het werk’. Onze avonden hebben als voornaamste focus ‘goed voor jezelf zorgen’, iets wat voor veel vrouwen niet altijd iets vanzelfsprekends is. Ik weet er alles van. We gaan op 1 februari een InspiratieAvond organiseren over ’taking care of You at work’. Het werk is vaak een plek waar veel vrouwen over hun grenzen gaan, het graag goed willen doen en aan het einde van de week (dag…) vaak behoorlijk moe zijn. Maar kan het ook anders dan? Jazeker, dat kan! We hebben een geweldig leuke vrouw uit Engeland uitgenodigd die heel veel ervaring heeft in het coachen van vrouwen en al jaren onderzoek doet naar goed voor jezelf zorgen op het werk. Het beloofd een bijzondere avond te worden en ook al duurt het nog even, ik heb er nu al zin in. Ik neurie nu mee met de Carpenters op de achtergrond, eet een springroll en drink wat van mijn lemon juice. Tis prima werken zo!

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares