Jaarlijkse APK

Vandaag had ik mijn jaarlijkse APK keuring. Ja, van mezelf. Hoe staat het met mijn fysieke gezondheid? Ook als je geen milde of ernstige klachten hebt, chronische pijnen of ander soort aandoeningen, vind ik het fijn om elk jaar een check up te doen. Mijn lichaam is mijn huis en hier wil ik goed voor zorgen. Ik ga hiervoor naar mijn ‘druppeltjesman’, zo noem ik Frank. Frank Landsman doet aan electro acupunctuur diagnose en therapie. http://www.inbalance-info.com/index.php?pageid=17 Zie het als een totale body scan waarbij:

–  alle organen worden gecheckt op verstoringen en disbalansen;

– virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, allergieën en restanten van inentingen  worden opgespoord;

– eventuele tekorten in het lichaam aan bv vitaminen en mineralen worden gecheckt;

– voedingsadvies (wat past bij jou en wat niet. Zo kan het voor sommige mensen helpen om geen melkproducten of tarwe te eten)

Ook vandaag vond ik het weer een inspirerende ervaring. Het zag er goed uit, dat is altijd leuk om te horen, alleen een virus in mijn dikke darm en een restant van een gele koorts inenting. Huh? Ja, al die intentingen blijven in ons lichaam zitten. Ik vind het altijd fantastisch om zijn verhalen te horen, van mensen die ‘uitbehandeld’ zijn in de reguliere hoek en dan na een sessie van Frank bv. van hun tien jaar lange migraine afkomen omdat ze last hebben van hun oude vullingen in hun gebit. Hij behandelt veel kinderen, maar ook zieke mensen die maar niet van hun chronische klachten afkomen. Hij gaat naar de oorzaak en kijkt naar het totaal. Na afloop krijg je druppeltjes mee die je dan zes weken met water in moet nemen om de boel weer in de natuurlijke balans te krijgen. Echt een aanrader voor iedereen, een bezoek aan Frank. Last van je darmen, weinig energie, huidproblemen, altijd moe, blaasontsteking, veel antibiotica geslikt in je leven, candida, hoofdpijn, vaak een opgeblazen gevoel, snel duizelig, ongesteldheidsproblemen, zit je veel in een vliegtuig, ondersteuning voor tijdens en na je zwangerschap, nou ja, noem het maar op, trakteer jezelf op een behandeling bij Frank en kijk wat het je kan geven. Het is het proberen meer dan waard.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares