Kliniek op sjiek

Ik had een afspraak bij Tara van de kliniek LaserInc in Amsterdam Zuid, voor een intakegesprek over het verwijderen van mijn tattoo. In de wachtruimte staan wit lederen banken, en je kan er ook je tanden laten witten (net zo wit als de bank). Lekker sjieke tent dus. Bij binnenkomst keek ik naar haar bovenrug en zag ik een vage tattoo. Ben je zelf ook bezig, vroeg ik haar, wijzend op haar rug. Ze had inmiddels vijf behandelingen achter de rug en de tattoo was al voor een groot deel weg. Het werkt dus echt! We hadden een leuk gesprek en dat is voor mij het voornaamste, namelijk of ik een klik heb met de persoon die mijn tattoo gaat verwijderen. Van het laten zetten kan ik me niets meer herinneren dus wel zo leuk om het proces van laten verwijderen met een wat groter bewustzijn te doen (en heel veel liefde). Ik vroeg haar naar de pijn, en of het net zo erg is als het baren van een kind. Geen idee waar dit vandaan kwam, want ik heb geen enkele ervaring hiermee. Zij echter wel, met beide, maar vond het lastig hier antwoord op te geven. Het voelt als een druppel olie uit een hete pan die op je huid neerkomt, en dat een paar minuten lang. Nou, het grote verheugen is begonnen. Of ik nog wat tegen de pijn kon doen, vroeg ik. Het antwoord was geheel in mijn stijl, want ze antwoordde met mediteren. Over pakweg een jaar en een investering van 800 euro kan ik mijn eigen onderrug weer terugkrijgen. Haar visitekaartje zit in mijn tas, James heeft al toegezegd de eerste keer mee te willen gaan dus het ziet er rooskleurig uit…kunnen we lekker samen gaan mediteren.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares