Lucy én Anne

Vandaag hebben we twee logés en het is een gezellige zoete inval hier thuis. Anne is mijn nichtje en die komt een nachtje logeren en Lucy heeft inmiddels haar eerste nachtje goed doorstaan. Ze vond het een goed plan om vanmorgen om kwart voor zes naast mijn bed te gaan staan en vol enthousiasme te laten weten dat de dag begonnen was. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst op dit tijdstip op straat heb rondgelopen. Ik heb vandaag net gedraaide (dus lauwwarme) drollen in een boterhamzakje gestopt, haren van de bank gestofzuigd, uitgebreid gewandeld in het park en ik voel me enigszins een volleerd baasje. Heerlijke zaterdag met veel bezoek, gebakken appeltaart, plaat van Aad met vijf (!) personen, krantjes lezen en wandelen. Mijn nichtje Anne is daarentegen een stuk gemakkelijker, echt de ideale logé. Geen lange blonde haren op de bank, ze bedelt niet, ze eet haar eigen bord leeg, ik hoef haar niet uit te laten, ze hoeft niet aan de lijn, is óók heel lief en gezellig en ze heeft me verteld dat ze graag uitslaapt…Anne mag wat mij betreft ook een week komen logeren. Ik moest vanmiddag weer even aan mijn werk met pubers denken, die ook altijd dolgraag willen chillen op zaterdag (en andere dagen ook). Op de bank, donald duckje erbij, filmpje kijken, chipje eten en een beetje kletsen. Ideaal. Lucy en Anne slapen vanavond bij elkaar, dat wordt keten. Ik heb zo het vermoeden dat ze gaan uitbreken…..Lucy in ieder geval..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares