Mannen en tv’s

Vanmorgen hadden James en ik een kleine discussie over de aanschaf van een nieuwe tv. Het plan voor een nieuwe tv bestaat al langer (in James zijn hoofd) maar volgens mij is dat een mannen dingetje. Die denken volgens mij regelmatig aan nieuwe grote tv’s. Toen ik gisteravond de prijs hoorde van ons toekomstige huismonster, kreeg ik de drang om me ermee te bemoeien. Ja, heel verrassend, want dit heb ik anders nooit….Soms hebben mannen, in mijn ervaring, een kleine reality check nodig. James in ieder geval wel, zeker als het op financiën aankomt. Dus kwam ik er vanmorgen nog even op terug en zei ik dat dit veel weg had van een midlifecrisis aankoop. Hier konden we allebei wel om lachen. Maar, eerlijk is eerlijk, het is zijn aankoop, niet de mijne, dus ik liet het los. Nouja, een beetje. Inmiddels leven we einde van de dag en staat er een eee-norme tv in onze huiskamer. Ja, ik had gelijk, het was ook veels te veel geld, zo zei James, maar geloof of het niet, hij heeft nu de tv die hij wilde (slechts één maatje kleiner..) maar met een aangename korting……We zijn inmiddels een half uur verder en James vertelt mij zojuist dat hij niet weet hoe die aangaat. Tja. Oh ja, er zitten ook 3D brillen bij………James zegt zelf dat het twee dagen duurt, zijn tv enthousiasme, en dat het dan over is. Nee, tuurlijk geloof ik dat niet, maar ik laat het lekker los…..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares