Me, myself and I-phone

Het is zo ver, ik ben de gelukkige (?) eigenaar van een I-phone. Tweedehands, gekregen van James, want hij heeft een nieuwe. Waar ik tot gisteren prima functioneerde met een oude Nokia, ben ik nu gezwicht voor een smart phone. Of het een smart move is, ga ik de komende tijd ervaren. Om de telefoon een beetje mij te maken, heb ik op marktplaats meteen een hello kitty cover gekocht. Kijk, daar word ik dan blij van. Gisteravond was ik alleen thuis en dit vond ik een uitermate geschikt moment op mijn telefoon beter te leren kennen. Dit uitte zich onder andere in een shopmoment in de appstore, waar ik voor het enorme bedrag van 0,79 eurocent een meditatie app heb aangeschaft (op kosten van James, want ik weet zijn wachtwoord). Na één keer luisteren heb ik het vermoeden dat ik deze app héél weinig ga gebruiken. Mijn favoriete app  is angry birds, net als vele miljoenen mensen met mij, maar hier word ik heel hieper de piep van dus maximaal 5 minuten en dan is het ook wel weer klaar. En ik ben er niet zo goed in…Wel een openbaring om te zien hoeveel soorten apps er zijn. De agenda van James zit ook nog in mijn telefoon dus ik krijg nu regelmatig berichtjes binnen over zijn afspraken. Weet ik eindelijk wat hij zoal de hele dag doet. Het is nog even wennen aan mijn nieuwe ringtone maar die is wel heel vrolijk. Dus mocht ik niet meteen opnemen, dan weet je waar het aan ligt…

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares