Me, myself and my bath

Vanmorgen zijn James, vriendin E. en mijn zus weer naar huis gegaan. In alle vroegte zijn we vanmorgen naar het vliegveld vertrokken en heb ik, voor het eerst, alleen in de auto links gereden. Het lijkt wel alsof ik hier woon…zo voelt het momenteel een beetje….Gisteravond zijn we verhuisd naar een grotere kamer, nadat we geklaagd hadden over een onaangename geur in onze eigen kamer. De mooiste kamer van de B&B was nog vrij deze hele week dus daar zit ik nu prinsesheerlijk, op een joekel van een bed met in de badkamer een super ligbad. Er is ook nog ruimte voor een dansje. Niet slecht! Het is behoorlijk stil, zo zonder al mijn dierbare maatjes om mij heen en tegelijkertijd voelt het ook goed, die stilte. Soms biedt je eigen gezelschap een mooie ruimte om jezelf weer op een dieper niveau te ontmoeten. Het is buiten koud en grijs, dus de verwarming staat lekker aan. Ik kijk terug op een bijzonder weekend. Een relatie, of dit nu met een zus, vriendin of James is, verrijkt zich als er ruimte is voor eerlijkheid en openheid. De ander toelaten waarbij je hem of haar de mogelijkheid geeft om jou in al jouw volheid te zien, is een groot kado. Rest mij nog te zeggen dat James een medaille verdient. Waar veel mannen heel hard zouden wegrennen, is hij gebleven. Ik maak een diepe (gentle) buiging…

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares