Met James Bond op Bali

Daar zijn we weer, op mooi, groen, krachtig, vrouwelijk en warm Bali, in ons geliefde stadje Ubud, in het hart van het eiland. Ik kan me geen betere plek wensen om het eerste stukje voor mijn hearstorm site te schrijven. Heartstorm is geboren, na een lange creatieve zwangerschap en ik ben er heel blij mee. Soms hebben dingen tijd nodig om te broeden, te rijpen, en dan is daar altijd het juiste moment, nooit te vroeg, nooit te laat. En dat moment is nu, zittend op onze veranda,met op de achtergrond de soundtrack van ‘krekels & friends’, kaarsen aan, en mijn nieuwe vriend poes op mijn schoot…
In de taxi vanaf het vliegveld werden wij door een allervriendelijkste jongen gereden, die nogal gebrekkig Engels sprak, waardoor het al snel lekker stil was. En uit het niets kwam daar ineens een volzin, terwijl hij al glurend via zijn spiegel naar mijn vriend keek: “You look like James Bond!”
Stilte..
En toen ging het als volgt in mijn hoofd: Huh, Pierce Brosnan? Sorry hoor, maar jij ziet iets wat ik pakweg de afgelolpen vijf jaar nog nooit  gezien heb.
 
Het moge duidelijk zijn, ik ben geen James Bond fan in hart en nieren,  ik loop echt heel veel films achter, want ja, we hebben inmiddels een blonde James die met zijn blauwe ogen er heel aangenaam uitziet. Net als mijn vriend.
En dat na een reis van bijna 20 uur, niet slecht. Dat wordt veel martinies drinken deze vakantie…shaken, not stirred!
 
door
Volgende blog

Reacties

  • marco
  • 4 januari 2011

  van harte met je site/blog op deze zeer bijzondere dag.

  liefs en tot snel

  marco

  • Annepanne de stakker
  • 9 januari 2011

  zo zo,

  Dat is een puike website. Mieters gedaan hoor.

  • Annepanne de stakker 2 die deze website dus echt zo mega mieters vind
  • 9 januari 2011

  okee nu even serieus.

  Dit is echt zo’n coole website!!! Die achtergrond is echt zooo gaaf!! Echt super!! Ik ga hier echt sowieso elke dag op kijken! Bereid je maar vast voor want ik ga dus op elke stukje tekst reageren. Hoe maak je echt zo’n website? Hoe heb je dit in hemels naam zo ongeloofelijk mooi gekregen? Ik vind het echt stoer! Moet ik hem aan al mijn vriendinnen laten zien? Of wil je dat niet?
  Respect voor je man!!!!

  Yo.

  Xxx Annepanne de stakker

  • Peggy-Jane
  • 12 januari 2011

  Hey Poppelepee!!!

  Wat een mooie, leuke, vrolijke, lieve en sprankelende site.
  Ben trots op je, dat doe je goed joh!
  Lieve Mariette een heel mooi gezond liefdevol en vruchtbaar 2011!
  RapaPaPaaaa zou ome Willem zeggen….. :0)
  Hele dikke hartstorm zoenen en een kus aan Marco.

  “Dream, Create & Choose to be Remarkable.
  With love always PJ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares