Mijn waarheid spreken

Een van mijn ambities in het leven is uiting geven aan mijn waarheid. Ben ik écht oprecht in wat doe, in wat ik zeg en in wat ik uitdraag? Voor mijn gevoel leven we in een boeiende en turbulente tijd en ik kan niet anders zeggen, ik vind het echt gaaf om nu in dit leven op aarde te zijn. Hoe dichter ik bij mezelf uitkom, hoe meer ik ervaar wat voor mij goed voelt en wat niet. Het is soms heel subtiel maar juist in die subtiliteit zitten mijn uitdagingen. Met welke intentie doe ik iets, en wanneer zeg of doe ik bijvoorbeeld iets om een ander te pleasen. Zo mocht ik de afgelopen dagen leren wat het betekent om er voor iemand te zijn, zonder in een enorme ‘doen stand’ te schieten. Ik heb geleerd dat er voor iemand zijn óók op afstand kan en dat ik er alleen voor iemand anders kan zijn als dit vanuit oprechtheid voortkomt. Dit kan dus ook betekenen dat je nee zegt. Ik heb er nogal een handje van om mij verantwoordelijk te voelen voor de ander, terwijl ik enkel en alleen verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven. En dat is al meer dan voldoende..Hoe mooi is het om ervan uit te gaan dat de ander ook alle kracht en potentie in zich heeft om zelf-verantwoordelijk te zijn. Net als ik! En dan even iets heel anders: vanmorgen zijn James en ik gluten vrije cupcakes gaan eten bij onze grote vriendin Evi die 1 jaar is geworden. En lekker dat ze waren. Een aanrader, de american bakery de 3 graefjes achter de nieuwe kerk. De icing is echt goddelijk….mmmm

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares