Nog 4 nachtjes slapen

Zou ik toch bijna vergeten dat de wereld as vrijdag vergaat! Nog maar 4 nachtjes slapen…..Ik was het eigenlijk alweer vergeten, totdat het vandaag in een gesprek ter sprake kwam. James of all people kwam ermee. Hij is helemaal in z´n nopjes want hij gaat donderdagavond op stap met zijn vriendjes dus hij gaat ´met een volle maag en lekker met wat alcohol naar het hiernamaals´. Nou, mooi is dat, zei ik, ga je dus zonder mij. Neehee, want jij staat mij daar op te wachten, als een engel, helemaal nuchter. Volgens James is het gezellige bourgondische ´daar´ niet dus hij neemt het ervan donderdagavond. Ik heb geen idee wat er vrijdag gaat gebeuren. Ik weet niet eens wat er morgen gaat gebeuren. Ik ben niet bezig met voorspellingen of een eventuele kalender van de Maya´s. Waarom zou ik. Het hier en nu biedt meer dan genoeg, en het is vaak al knap lastig om daar te blijven.
21 december 2012 is op dit moment niet meer dan een gedachte. Èn een mooie escape om niet in het nu te zijn.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares