Olijfjes (deel II)

Vanmorgen zag ik tot mijn grote en ietwat overenthousiaste verbazing dat er een derde olijfje uit de aarde tevoorschijn is gekomen. James had blijkbaar geen blik op zijn olijfbomen project geworpen vanmorgen,  want anders had hij mij dit heuglijke nieuws allang medegedeeld. Ik pakte mijn mobiel en heb direct een foto gemaakt om deze vervolgens naar James te whatsuppen. Dit moest hij weten! Een derde kind, als tekst erbij. Bij thuiskomst vanmiddag ging James uiteraard direct kijken en was, net als ik, ietswat verbaasd. Het derde olijfje ziet er wat anders uit dan de andere twee en zit ook op een ongewone plek. Het lijkt wel een Ooty, riep James. (Lees: Ooty is een koosnaampje van ons voor personen en, in dit geval, olijfboompjes, die anders zijn). Zou het een bananenboom zijn, vroeg James. Tja, wat moet ik hier nu voor zinnig antwoord op geven. Volgens mij is het een tweeling. Tuurlijk, ook dat nog. Leuk toch, nu hebben we in plaats van drie kinderen, vier kinderen. Het moge duidelijk zijn, James loopt naast zijn schoenen. Ik heb mijn cowboylaarzen gewoon nog aan. Maar leuk is het wel!

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares