Ons nieuwe huis

Ik ontdek geheel nieuwe kanten van mezelf. Waar ik zelden aandacht voor had, heb ik dat nu wel. De inrichting van ons toekomstige huis. Ik ben opeens helemaal into behang, meubels, Zara Home, Ikea, kleuren, servies, meubels en gordijnen. Heel boeiend. Marktplaats is my new best friend en gelukkig is James er, zodat het niet allemaal vandaag gekocht wordt. Vandaag was ik naar Zara Home én Ikea, best veel op een dag. Ik maak overal foto’s van en heb zelfs vanmorgen in een woonmagazine gebladerd. Een geheel nieuwe ervaring. Ik ben nu James aan het overtuigen van hele hippe behangetjes en dit lukt vrij aardig. Jij gaat over de inrichting, heeft hij al gezegd. Kijk, daar hou ik hem aan. We zijn zonder ruzie de Ikea uitgelopen, ik was alleen doodmoe. Het is zo’n grote winkel! Tot nu toe zijn de aankopen minimaal. Ik heb het gepresteerd om de Zara Home uit te lopen met een geurolie (en stokjes) voor een lekker luchtje in het huis en een zeep in een pompje. In dezelfde geur. Best treurig eigenlijk, nu ik het zo opschrijf. Het was ook een beetje een reactie aankoop. Ik was wat teleurgesteld in de Sint gisteravond. Ja, ik geef het eerlijk toe. Ik hoopte een mascara te krijgen maar ik kreeg een puzzelmat mét puzzel (1000 stukjes) en nog een aparte puzzel met zes vuurtorens erop (ook 1000 stukjes)….Nog een wonder dat ik de hele Zara Home niet heb leeggekocht.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares