Over mij

Toen ik klein was, speelde ik graag postkantoortje. Ik was niet alleen de postbode, maar ook de schrijver, want verder was er niemand in mijn omgeving die dit ook speelde. Ik liet de mensen om mij heen door middel van briefjes en tekeningen weten hoe het met mij ging, wat er in mijn leven afspeelde en wat ik voor hen voelde. Ik was toen al nieuwsgierig naar mensen, in wie ze zijn, wat ze brengen, wat ze mij reflecteren en hoe ze in het leven staan. Die nieuwsgierigheid is met de jaren alleen maar toegenomen. Eigenlijk speel ik nog steeds postkantoortje, maar dan wel professioneel en online.

Elke ontmoeting die ik heb, is als een cadeau voor mij, wat ik gretig uitpak. Ik beweeg me schrijvend door het leven, als journalist, tekstschrijver en blogger. Met mijn schrijven beweeg, ontroer en inspireer ik mensen en laat ik ze zien dat er meer in het leven is dan onze ogen kunnen zien.

We hebben allemaal een uniek verhaal, wat is jouw verhaal? Vertel het mij en ik vertaal het graag voor jou naar woorden.