Schrijver

Schrijven is voor mij een manier om dat te belichten wat (nog) onderbelicht is. Of dit nu iets in mijzelf is, in relatie tot een ander of in relatie tot de wereld.  Ik geef graag woorden aan wat ik observeer, voel, ervaar, lees en waarneem. Ik laat een ander geluid horen,  kaart dingen aan die voor mij niet logisch en/of waar zijn en breng mijn verwondering over het leven en mijn liefde voor mensen graag over op (digitaal) papier. Ik doe dit op een eerlijke, lichte, speelse, persoonlijke en inspirerende manier.

Naast mijn blogs en mijn dagelijkse observaties op mijn Facebookpagina, ben ik beschikbaar als freelance tekstschrijver, columniste en interviewer. Ik schrijf website teksten, zowel voor bedrijven als particulieren, en artikelen en blogs voor magazines en online platforms. Door mijn ervaring als eindredacteur bij Nieuws.nl en vrouw.nieuws.nl kan ik over de meest uiteenlopende onderwerpen op een heldere, simpele, inspirerende en toegankelijke manier schrijven.

Vind je het lastig om je eigen teksten op je website, sociale media of flyer te schrijven en weet je niet goed hoe je jouw boodschap over kan brengen? Ik ondersteun je graag, om tot die kern te komen. Aan de hand van een interview zorg ik ervoor dat jouw teksten precies weergeven waar jij voor staat, wie je bent en wat je doet. Voor je sociale media kijk ik met je mee en gaan we aan de slag met het schrijven van korte, krachtige en pakkende teksten.

– WRITING THAT MOVES PEOPLE –