Sokken en onderbroeken

Er zijn niet echt veel dingen meer die me verbazen behalve het miraculeuze verdwijnen van sokken en onderbroeken. Zouden we een sokken monster in huis hebben? Of bestaan er tóch kabouters die het gemund hebben op mijn ondergoed? De smurfen misschien…? Toen ik nog met mijn zus samenwoonde, hadden wij een behoorlijke verzameling sokken waarvan er eentje miste. In de jaren dat ik bij haar heb gewoond, werd die stapel steeds groter. Waar blijft zo’n sok, eerlijk waar, in hemelsnaam? We doken nog weleens bij elkaar in de kledingkast om te checken of de ander wellicht met de welbekende neus keek, maar dit was niet het geval. Het grote sokken mysterie. Nu woon ik inmiddels alweer heel (te) lang samen met James en hij is regelmatig sokken kwijt. Niet eentje maar het gehele paar. Nu geef ik eerlijkheidshalve toe dat ik fases heb dat ik zijn sokken ‘leen’ om de simpele reden dat die van mij ‘even zoek zijn’. Maar toch, waar blijven die krengen? Vandaag stond ik echter voor mijn kledingkast en moest ik constateren dat het ook heel slecht gesteld is met mijn onderbroeken voorraad. Echt armoedig. Van pure ellende trek ik dan maar zo’n oud lubberding aan die ik expres niet weggooi voor momenten als deze. Maar waar zijn mijn onderbroeken gebleven? Ik mis er nu eentje die juist favoriet is. Héél wonderlijk…en ja, ook gewoon heel irritant. Ik heb besloten dat ik morgen sokken en onderbroeken ga kopen. Véél. Het gaat me namelijk iets te ver om die van James te ‘lenen’.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares