Super slechte film

Gisteravond had ik zin om een film te kijken en daarom had ik James gevraagd wat films voor mij te downloaden. Ik had iets gelezen over de film “Gravity”, met name lovende woorden, dus ik dacht: why not. Het feit dat het over ruimtevaart gaat, had eigenlijk al voldoende moeten zijn om de film niet eens te downloaden, maar ja, ook ik luister soms niet naar dit soort signalen. De film begint al super slecht, heel nep ook, en zelfs een Sjors Kloenie in ruimtepak kan hier niets aan veranderen. Na een kwartier heb ik de film uitgezet en wilde ik een andere film gaan kijken. En toen gebeurde er iets grappigs: ik heb de film toch weer aangezet omdat ik zoiets had van: misschien wordt het nog wat en krijgen Sandra Bullock en Sjors nog een relatie. Ik schoot in een romantisch happy ending bewustzijn waarbij ik opeens heel graag wilde dat die twee heelhuids op de aarde terug zouden komen en dan zouden gaan trouwen. Uiteindelijk heb ik de film helemaal uitgekeken, en wat zal ik zeggen, ik heb zelden zo’n slechte film gezien. De verhaallijn was echt flitterdun, Sandra moest Sjors letterlijk loslaten waardoor hij in de ruimte verdween, bleef zij alleen achter in een shuttle en was heel verdrietig (en moest ook nog dealen met een hurt uit het verleden), klopte toch (hoera) opeens Sjors op het raampje van haar shuttle (echt waar!) en dronken ze samen wodka, totdat bleek dat dit haar droom was en Sjors dus echt dood was (snik), waarop Sandra vervolgens een moment van verlichting had waarbij ze ook wist hoe ze met een Chinese Shuttle terug naar de aarde kon komen. Ze stortte neer in zee, echt naast de kust (heel toevallig), zodat ze slechts twee meter hoefde te zwemmen, op het strand ging liggen, god bedankte, wankelend opstond (ze was immers zes weken in de ruimte geweest) en wegliep. Tot mijn grote verbazing kwam toen ’the end’ in beeld. Niks geen Sjors (die wellicht ook een shuttle had gevonden en ook Chinees kon), niks geen zoenpartij (en dus ook geen trouwerij), niks geen happy end (en dus mega teleurstelling bij mezelf). Volgende keer toch maar naar de signalen luisteren…..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares