Tekstschrijver

Vijf jaar heb ik als redacteur, en later als eindredacteur voor Nieuws.nl gewerkt. Dagelijks was ik bezig met teksten, die van mezelf en van anderen. Ik heb veel ervaring met branded content, (nieuws)artikelen en interviews. Als kind al schreef ik graag, van kleine briefjes aan de mensen om mij heen tot meterslange werkstukken op school. Geef mij een onderwerp, en ik schrijf erover. Schrijven nodigt uit om vooral niet te veel na te denken en de woorden door je heen te laten komen.

Heb je een website maar weet je niet zo goed wat je erop moet zetten? Ik help je graag; over iedereen is iets moois en unieks te vertellen. Aan de hand van een interview schrijf ik jouw website teksten, en zorg ik ervoor dat het voor geïnteresseerden duidelijk is wat jij brengt en welke diensten en/of producten jij levert. Heb je al teksten, maar zijn deze wat stoffig geworden? Ik lees graag met frisse ogen mee, om vervolgens samen te kijken welke teksten een opfrisbeurt nodig hebben. Ik schrijf ook teksten voor bedrijven en organisaties, zoals onlangs voor een bekende financiële instelling over geld lenen en voor een yoga en meditatie platform.

Wil je wat meer naar buiten treden, bijvoorbeeld via sociale media of het schrijven van blogs, maar weet je niet zo goed wat je dan moet delen? Ik kan je helpen met korte, pakkende en persoonlijke teksten, die niet vanuit marketing oogpunt zijn geschreven, maar met de intentie om relaties te bouwen met jouw potentiële klanten. Wil je wat tips voor het schrijven van een blog of een nieuwsbrief? Mail me gerust.

 

– WRITING THAT MOVES PEOPLE –