Thelma & Louis, part III (the end)

Het resort was dusdanig fijn (www.balitamansari.com) dat we besloten om er drie nachten te blijven. Zodoende kon ons zitvlak wat rust krijgen. Louis wilde graag duiken maar door de hoge golven ging de boot niet weg. Er was blijkbaar een tyfoon op Java en wij hadden de na weëen hiervan. Elke keer als Louis gaat duiken, probeert hij mij over te halen om mee te gaan. Tot op heden zonder succes. Thelma en de onderwaterwereld is geen mieterse combinatie. Films als ‘open water’ (twee duikers worden vergeten  in het water tijdens een duiktrip en verdrinken. Waargebeurd verhaal…) en verhalen over ’trigger fish’ die bijten (ook waargebeurd), maken het er niet beter op. Ik vind het leuk om mijn vriend uit te zwaaien om vervolgens lekker op het droge te blijven. Louis heeft zich weleens afgevraagd of ik in een vorig leven soms een aanvaring met water heb gehad, omdat ik niets met water heb. Tja, dat zou zomaar kunnen. Na drie heerlijke vakantiedagen binnen onze vakantie zijn wij weer via dezelfde groene route terug gescooterd. Thelma en Louis zijn weer ’thuis’, zo voelt dat. De slotscéne uit de roadmovie hebben we overgeslagen, er is nog teveel  om van te genieten. En ik ben herenigd met mijn bikinibroekje, toch best fijn.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares