Truth, love and joy

Vandaag kwamen we in een expositieruimte terecht waar de meest prachtige foto’s hingen. De fotograaf was er ook, een ongelofelijk lieve man die echt hele mooie foto’s maakt. Hij maakt zowel landschap foto’s van Hoi An en omstreken als ook foto’s van mensen. Er lagen ook allemaal rijstpapier vellen met hierop prachtige Chinese tekens en we vroegen hem wat dit was. Hij vertelde ons dat veel mensen op oudjaarsdag hierop hun wensen voor het nieuwe jaar door hem lieten opschrijven. Het Chinees is wat dat betreft heel makkelijk, met één teken zeg je ongelofelijk veel. Ik vond dit een ontzettend leuk idee. De woorden die hij al had liggen, spraken me niet aan (success, moneyfriendship en long life) dus ik gaf hem mijn intenties voor het nieuwe jaar: truth, love and joy. Die komen aan de muur te hangen in ons nieuwe huis. Zo word ik het hele jaar herinnert aan wat voor mij belangrijk is. Hij vond joy blijkbaar een hele leuke, want daar heeft hij er meteen meer van gemaakt. Ik wens iedereen die dit leest heel veel truth, love and joy voor 2012. Als het bij jullie middernacht is, vliegen wij richting Saigon. Wij vliegen dus letterlijk het nieuwe jaar in! Vanaf daar gaan we verder waar de zon heerlijk schijnt, het water heel blauw is en het zand lekker wit……

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares