Uit de lucht

Mijn site heeft wat uitvalverschijnselen gehad deze week. Tot twee keer toe was ik uit de lucht en had ik geen idee wat er aan de hand was. Niets verrassends, en gelukkig zijn hier andere mensen voor, die dit wel weten. Ik mail dan naar mijn host, met als subject “help!” in de hoop dat ze wat sneller reageren dan ik tot nu toe van ze gewend ben. De eerste keer was het probleem snel opgelost, gisteren duurde het wat langer. Wellicht waren ze op tijd naar huis…Ook heb ik iemand die mij helpt als ik iets niet weet met mijn site, en dat is heel fijn. Het is voor mensen als ik noodzakelijk om van die handige types in je omgeving te hebben. Van die mensen die dingetjes weten en snel kunnen oplossen. Wat dat betreft lijk ik wel een beetje op mijn schoonmoeder. Die vroeg zich gisteravond af waarom ze thuis in hemelsnaam wifi nodig hebben, want dat is toch voor de tv, en maakte hierbij een drukke beweging met haar armen. Nee ma, zei James, dat is de Wii. Ook lijk ik wel een beetje op mijn ex schoonvader, nu ik er toch over nadenk. Die zag ik een keer heel onhandig op de grond liggen, met zijn vinger op de dvd recorder gedrukt. Wat ben je aan het doen, vroeg ik. Ik ben de dvd aan het terugspoelen. Tja. Ik ga tot op zekere hoogte met mijn tijd mee, de rest laat ik over aan mijn handige types….

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares