Vakantie in Eersel

James en ik zijn aangekomen in wereldstad Eersel (voor de mensen die bij aardrijkskunde niet hebben opgelet, dat ligt bij Eindhoven). We gaan hier een week ‘heerlijk huisje passen’ van onze vrienden M & M, die ons hun hele fijne thuis toevertrouwen. En hun twee honden en hun poes (Boef, Cocu en Mimi). Ze hebben net te eten gekregen en we hebben goed opgelet want wij moeten dit de komende week gaan doen. Poes Mimi mag maar héél weinig eten. Nu ben ik benieuwd of zij straks na een week moddervet is…ons kennende waarschijnlijk wel. Alles is hier lekker ruim en groot, zo ook de tuin en het zwembad. De keuken is lekker raint, en de ijskast ook. James wordt chef zwembad dus die heeft net alle instructies gekregen. Ook die over de tv, afstandbediening en de dvd recorder. Ik ontferm me over de keuken (waar ligt de thee, waar staat de olie, hoe werkt de stoomoven, waar is de Lidl, en nog meer van dergelijke vrouwenzaken). Ik ga morgenochtend even mee wandelen zodat ik weet waar het bos is en het dorp is vijf minuten fietsen. James heeft me net al even rondgereden en alle kroegen aangewezen. We zitten in Brabant dus daar zijn er meer dan voldoende van. Of we willen mountainbiken, werd ons net gevraagd. James en ik keken elkaar even kort aan om vervolgens nee te antwoorden. Dat wordt um niet. Het wordt een ontspannen week. We gaan nu lekker buiten eten, hopelijk kunnen we dat de hele week. Eersel here we are, to be continued………

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares