Voice van Holland

Er zijn weinig tot geen programma’s op tv waar ik voor thuisblijf maar vanavond is het buisavond. Ik heb zelfs mijn nichtje Anne uitgenodigd voor een slaapfeestje om samen op de bank naar the Voice of Holland te kijken. Het tweede seizoen begint vanavond en het belooft weer spectaculair te worden. Ik ben al in bad geweest, heb mijn thuisbroek aan en Anne heeft haar chips al op. We zitten met smart te wachten tot het half negen is. Jaja best treurig, maar oh zo leuk. Het voelt een beetje als vroeger, toen ik Henny’s soundmixshow, Ron’s Honeymoonquiz en Blake & Krystal’s Dynasty keek. Vantevoren douchen en in pyama zodat je zo lang mogelijk op kon blijven. Mam, mogen we wat lekkers en dan was het feest compleet. Tv programma’s veranderen, de rest eigenlijk niet. Het ijs ligt in de vriezer, de pepernoten in de kast. Een ouderwetse vrijdagavond, wat willen we nog meer…..

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares