Voor alles is een tijd

Ik ervaar steeds meer dat er voor alles een tijd is in het leven. Ik ervaar het niet alleen, maar kan het ook steeds beter accepteren, dát het zo is. Hierdoor krijg ik een tomeloos vertrouwen in het leven. Niets komt ooit te vroeg of te laat. Of nog beter gezegd, niets wat de bedoeling is, komt ooit te vroeg of te laat. Dat vind ik zelf wel grappig, dat ik dit nu zo schrijf. Ik heb namelijk  een behoorlijke allergie op mensen die te laat zijn. Zelf ben ik vrijwel nooit te laat.

Mag je van jezelf te laat komen, heeft iemand mij weleens gevraagd. Oei, goeie vraag. Mmm. Niet echt nee. Ik maak het mezelf een stuk aangenamer als ik dan ook kan zeggen: nee, hoor, je bent niet te laat, je bent precies op tijd. Altijd.

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares