Yummie

Zo, ff wat anders voor op mn cracker…twee overheerlijke dips, easy does it:

Olijventappenade, véél lekkerder dan uit een potje:

Blik met pitloze zwarte olijven van de Appie
Verse peterselie
Twee teentjes knoflook
Scheut olijfolie
Limoen (of citroen) sap
Wat peper en zout en snufje chili

Alles blenden en smullen maar!

Aubergine spread, véél lekkerder dan de kant-en-klare:

1 aubergine, doormidden snijden en op een folie in de oven op 180 gr. 20 minuten.
Leg de warme aubergine in een bakje (eigenlijk moet ‘ie afkoelen maar hier heb ik het geduld niet voor…) en doe erbij: citroensap, 4 eetlepels tahin, 2 teentjes knoflook, wat zout en wat verse peterselie, alles blenden en wederom: smullen maar!

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares