Zingen uit volle heart

Ik ben net terug van een avond zingen met Chris James, ’the big sing, a joy-full sound evening’. Heel voldaan en met een goed gevoel zit ik nu lekker thuis op de bank, na te genieten van deze avond. Ik ben ook best moe merk ik, want het maakt een boel los, zo’n avond zingen. De avond begint met ” We are all born with a beautiful voice”. Dat vind ik zo mooi en het voelt ook zo waar. “But then life comes along..”. We leren om ons in te houden, of we krijgen te horen dat we onze mond moeten houden, of iemand vertelt je dat je vals zingt of leert je om je klein te houden waardoor je niet meer voluit leeft. En dus ook niet meer voluit spreekt. En dus al helemaal niet meer zingt. Boeiend. Hij heeft al heel veel mensen getransformeerd met zijn werk, veel mensen die hun ware stem leren kennen. Je komt in contact met je eigen stem, en daarmee ook met je intuïtie, creativiteit en je waarheid. Chris is een erg grappige man en weet de groep dusdanig te inspireren, dat we uiteindelijk allemaal er echt voor gaan. En wat klonk het mooi! Ik voelde mijn keel, merkte dat ik me afentoe inhield, maar de momenten dat ik echt durfde te zingen, dat voelde zo bevrijdend. Zingen is een prachtige manier van expressie. Het leuke is dat we allemaal kunnen zingen. Het zorgt ervoor dat je in je lichaam komt en echt gaat voelen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen was er vanavond. Een groep mensen waarvan je de meeste niet kent, maar het moment dat je met elkaar gaat zingen, ontstaat er een enorme verbondenheid. Morgen ga ik zingen onder de douche of in bad. Misschien doet James wel met mij mee, ook hij heeft namelijk een ‘beautiful voice’, net als ik…en net als jij! http://www.chrisjames.net/sounds.html

door
Vorige blog Volgende blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 shares